lobest logo
Kertigépbolt - Kerti gépek és alkatrészek on-line áruháza
H-P: 8.00-16.00 | Kapcsolat

Fűnyíró traktor


A fűnyíró traktor vásárlás mindig egy hosszabb távú befektetés, ezért célszerű alaposan átgondolnunk, hogy pontosan milyen célra szeretnék fűnyírótraktort választani.

A kertigepbolt.hu oldalán megtalálhatót traktorok között minden igényt kielégítő gépeket talán, legyen szó oldalkidobós, fűgyűjtős vagy akár mulcsozó traktorról. A fűnyírótraktorok nagy többségéhez kiegészítőket is válogathat, ezért célszerű erre is előre gondolni.

A világ nagyobb gyártóinak többsége megtalálható áruházunkban: Partner, Craftsman, Castelgraden, MTD, Yard Man, Cub Cadett.

Traktor választásnál mindenképpen az adott feladathoz és az adott területhez válasszunk gépet. A területnél a legfontosabb paraméter a négyzetméter, amit valójában nyírnunk kell. Ehhez mindenképpen megfelelő teljesítményű traktorra lesz szüksége, amelynek kiválasztásában ingyenes szaktanácsadásunkkal tudjuk segíteni.

Traktorválasztásnál további fontos szempont, hogy az adott gép, milyen váltóval van szerelve. Hagyományos és egyben a legegyszerűbb a kézi váltó, amely talán már egy picit idejét múlt, de jól bevált és ezen traktorok olcsóbb árfekvésűek. Léteznek még átmenetek a normás váltó és a legmodernebb hidró váltók között. Ezeket többféle névvel illetik gyártótól függően, transmatic, autodrive stb. Ezek a váltók általában menet közben az áttételt változtatják és így csökkentik vagy éppen növelik a sebességüket. A legjobbnak a hidró váltók mondhatók, amelyek olajnyomás változtatásával módosítják gépünk sebességét, és a legkevesebb karbantartást is ezek a váltók igénylik. Ami használat közben egyértelműen szembeötlő lesz, hogy fokozatmentesen, precizen tudunk sebességet állítani, és egy egyszerű mozdulattal, vagy egy karral vagy pedállal tudjuk haladási sebességünket változtatni. Legnagyobb előnyét akkor látjuk majd ennek a váltótípusnak, amikor a vágandó területen sok terptárgyunk vagy növényünk van, amit kerülgetni kell, és hol lassabban hol gyorsabban kell haladnunk. Egy hagyományos váltónál ilyenkor a fékpedált be kell nyomjuk, a traktor megáll, és csak utána tudunk fokozatot módosítani. A hidro váltóval mindezt menet közben is megtehetjük, anélkül, hogy megállnánk vele.


MegnevezésKépBruttó ár Kosárba
Ferris Comfort Control DD-FW35 fűnyírótraktor
FW35KAV2148RDCE
Motor: Kawasaki V-Twin FX651V, 20.5 LE
Vágószélesség: 122 cm
Mulcskészlet
Ferris Comfort Control DD-FW35 fűnyírótraktorÉrdeklődjön!Vásárlás előtt kérjük regisztráljon*, vagy jelentkezzen be!
Ferris Comfort Control DD-FW35 fűnyírótraktor
FW35KAV2152RDCE
Motor: Kawasaki V-Twin FX651V, 20.5 LE
Vágószélesség: 132 cm
Mulcskészlet
Ferris Comfort Control DD-FW35 fűnyírótraktorÉrdeklődjön!Vásárlás előtt kérjük regisztráljon*, vagy jelentkezzen be!
Ferris Comfort Control DD-FM30 gyalogkíséretű gazvágó
FM30KAV2448FLCE
Motor: Kawasaki V-Twin FX730V, 23.5 LE
Vágószélesség: 122 cm
Mulcskészlet
Ferris Comfort Control DD-FM30 gyalogkíséretű gazvágóÉrdeklődjön!Vásárlás előtt kérjük regisztráljon*, vagy jelentkezzen be!
Ferris Comfort Control DD gyalogkíséretű oldalkidobós fűnyíró
CCWKAV1536SDCE
Motor: Kawasaki V-Twin FS541V, 15 LE
Vágószélesség: 91 cm
Ferris Comfort Control DD gyalogkíséretű oldalkidobós fűnyíróÉrdeklődjön!Vásárlás előtt kérjük regisztráljon*, vagy jelentkezzen be!
Ferris Comfort Control DD gyalogkíséretű fűnyíró
CCWKAV1536RDCE
Motor: Kawasaki V-Twin FS541V, 15 LE
Vágószélesség: 91 cm
Mulcskészlet
Ferris Comfort Control DD gyalogkíséretű fűnyíróÉrdeklődjön!Vásárlás előtt kérjük regisztráljon*, vagy jelentkezzen be!
Ferris Hydro Cut gyalogkíséretű oldalkidobos fűnyíró
HCKAV1532SDCE
Motor: Kawasaki V-Twin FS541V, 15 LE
Vágószélesség: 81 cm
Ferris Hydro Cut gyalogkíséretű oldalkidobos fűnyíróÉrdeklődjön!Vásárlás előtt kérjük regisztráljon*, vagy jelentkezzen be!
Ferris Hydro Cut gyalogkíséretű fűnyíró
HCKAV1532RDCE
Motor: Kawasaki V-Twin FS541V, 15 LE
Vágószélesség: 81 cm
hátsó kidobás
Ferris Hydro Cut gyalogkíséretű fűnyíróÉrdeklődjön!Vásárlás előtt kérjük regisztráljon*, vagy jelentkezzen be!
© 2005-2016 kertigepbolt.hu
Hungary, 2013 Pomáz, Toldi M. u. 28. - Tel. +36.26.262.336 - Fax +36.1.431.0234 | e-mail: infoantiszpem:Dlobest.hu | Minden jog fenntartva! |
ÁSZFJogi nyilatkozatAdatvédelem