lobest logo
Kertigépbolt - Kerti gépek és alkatrészek on-line áruháza
H-P: 8.00-16.00 | Kapcsolat

Toro DH220 gyűjtős fűnyírótraktor 74596Motortípus:
Briggs & Stratton
Hengerűrtartalom:656 cm3
Vágószélesség:102 cm
Vágásmagasság:30-98 mm
Nyíróasztal típusa:
Acél – 2 mulcsozó vágókés
Gyűjtőzsák kapacitása:300 l
Meghajtás:
Hidrosztatikus
Abroncsok:
Első: 15 x 6.50 - 8  Hátsó: 20 x 10.00 - 8
Súly:
266 kg
Karbantartható terület:
5000 m2-ig
Garancia:
2 év

 

Sokoldalúság a nagyobb kertekhez

Egy DH-sorozatú traktorral a feltételektől függően választhat a mulcsozás és a hátsó gyűjtés között. Az ellentétes irányba forgó kések erőteljes légáramlatot hoznak létre, amely könnyedén összegyűjti a fűnyesedéket és az őszi faleveleket. Ezen kívül nem szükséges leszállni a traktorról a nagy gyűjtő kiürítéséhez – ez könnyedén megtehető az ülésből is. A nyíróasztalok és motorméretek széles választéka biztosítja, hogy megtalálja a követelményeinek megfelelő megoldást.


Ráülős fűnyírógépek – főbb jellemzők

Masszív felépítés
A Toro terheléstűrő acél váza és ellenálló öntöttvas első tengelyei biztosítják azt az erőt és tartósságot, ami kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt éveken át.

Egyszerű használat
A Toro kerti traktorok teljes, akadálymentes elülső és oldalirányú kilátást biztosítanak a fűnyírás, fordulás és gyepgondozás során. Szűk, 55 cm-es fordulósugárral rendelkeznek a fák, vagy a kert egyéb akadályai körüli szoros gyepnyíráshoz.

Szabadalmazott Toro® Recycler® vágórendszer
A levágott fű összegyűjtése helyett miért ne hasznosítaná újra a füvet a mulcsozó rendszerrel – ez a Toro szabadalmazott Recycler® rendszere, amely többszörösen felaprítja a nyesedéket, apró darabokra vágja, majd visszajuttatja a gyepbe, ahol ezek gyorsan lebomlanak, így tápanyagot és nedvességet biztosítanak a talaj számára. Időt takarít meg, mivel nincs szükség a fűzsák kiürítésére, ezen kívül a gyep friss és zöld lesz. Az XLS sorozatú traktorokhoz opcióként érhető el, a DH sorozatban pedig alapfelszereltség.

Kézi funkcióállítás (Recycle-on-Demand)
A leggazdagabb felszereltséghez válasszon olyan traktort, amely a Toro szabadalmazott kézi funkcióállítású (Recycle-on Demand) rendszerével rendelkezik. Egy pedál segítségével válthat a hátulsó gyűjtő és az időtakarékos mulcsozó mód között – akár nyírás közben is! Egyszerű, könnyű és hatásos. Egyes DH sorozatú traktorokhoz kapható.

Lengő nyíróasztalok
A lengő, központi felfüggesztésű acél nyíróasztalok kiváló kontúrkövetést biztosítanak, így egységes vágásmagasság érhető el.

Fűgyűjtés egyszerűen (Csak a DH sorozathoz)
Gyűjtő módban a Toro különleges tervezésű nyíróasztalai erős légáramlatot hoznak létre, a fűnyesedéket a gyűjtő felé irányítják és ezzel kiváló gyűjtési teljesítményt biztosítanak. A zsákok nagyok, így nem kell mindig megállnia. A zsákok könnyen üríthetők – a „tele zsák” jelzés tudatja, amikor elérkezett
az idő a megálláshoz. Ekkor a kar segítségével egyszerűen megnyithatja a gyűjtőt. Nem kell leszállnia a fűnyíróról, nem kell emelnie, nem kell erőlködnie.

Könnyen tisztítható
A Toro traktorainak nyíróasztala alól a kényelmes mosónyílás segítségével könnyen kitakarítható a fű és a törmelék. Csak csatlakoztasson rá egy kerti tömlőt, és engedje meg a vizet. Egyszerű, könnyű és kényelmes.

Biztonsági kulcs - KeyChoice funkció
Kiegészítő biztonsági funkcióként minden Toro traktornál egy kulcs elfordítására van szükség ahhoz, hogy a traktor hátramenetben üzemeljen.

Fényszórók
A Toro felismerte, hogy nincs mindig lehetőség a nappali fűnyírásra, így egyes típusokra fényszórókat szerelt, melyekkel a fűnyíró a hajnali és esti órákban is üzemeltethető. Ez egyúttal biztonságosabb fűnyírást biztosít rossz látási körülmények között is.Bruttó eladási ár: 1 714 500 Ft.  
Toro DH220 gyűjtős fűnyírótraktor
nagyításmentés

Toro DH220 gyűjtős fűnyírótraktor
nagyításmentés

Toro DH220 gyűjtős fűnyírótraktor
nagyításmentés

Toro DH220 gyűjtős fűnyírótraktor
nagyításmentés

Toro DH220 gyűjtős fűnyírótraktor
nagyításmentés
© 2005-2014 kertigepbolt.hu
Hungary, 2013 Pomáz, Toldi M. u. 28. - Tel. +36.26.262.336 - Fax +36.1.431.0234
| e-mail: infoantiszpem:Dlobest.hu | Minden jog fenntartva! |
ÁSZFJogi nyilatkozatAdatvédelem