lobest logo
Kertigépbolt - Kerti gépek és alkatrészek on-line áruháza
H-P: 8.00-16.00 | Kapcsolat

Toro DH220 gyűjtős fűnyírótraktor 74596Motortípus:
Briggs & Stratton
Hengerűrtartalom:656 cm3
Vágószélesség:102 cm
Vágásmagasság:30-98 mm
Nyíróasztal típusa:
Acél – 2 mulcsozó vágókés
Gyűjtőzsák kapacitása:300 l
Meghajtás:
Hidrosztatikus
Abroncsok:
Első: 15 x 6.50 - 8  Hátsó: 20 x 10.00 - 8
Súly:
266 kg
Karbantartható terület:
5000 m2-ig
Garancia:
2 év

 

Sokoldalúság a nagyobb kertekhez

Egy DH-sorozatú traktorral a feltételektől függően választhat a mulcsozás és a hátsó gyűjtés között. Az ellentétes irányba forgó kések erőteljes légáramlatot hoznak létre, amely könnyedén összegyűjti a fűnyesedéket és az őszi faleveleket. Ezen kívül nem szükséges leszállni a traktorról a nagy gyűjtő kiürítéséhez – ez könnyedén megtehető az ülésből is. A nyíróasztalok és motorméretek széles választéka biztosítja, hogy megtalálja a követelményeinek megfelelő megoldást.


Ráülős fűnyírógépek – főbb jellemzők

Masszív felépítés
A Toro terheléstűrő acél váza és ellenálló öntöttvas első tengelyei biztosítják azt az erőt és tartósságot, ami kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt éveken át.

Egyszerű használat
A Toro kerti traktorok teljes, akadálymentes elülső és oldalirányú kilátást biztosítanak a fűnyírás, fordulás és gyepgondozás során. Szűk, 55 cm-es fordulósugárral rendelkeznek a fák, vagy a kert egyéb akadályai körüli szoros gyepnyíráshoz.

Szabadalmazott Toro® Recycler® vágórendszer
A levágott fű összegyűjtése helyett miért ne hasznosítaná újra a füvet a mulcsozó rendszerrel – ez a Toro szabadalmazott Recycler® rendszere, amely többszörösen felaprítja a nyesedéket, apró darabokra vágja, majd visszajuttatja a gyepbe, ahol ezek gyorsan lebomlanak, így tápanyagot és nedvességet biztosítanak a talaj számára. Időt takarít meg, mivel nincs szükség a fűzsák kiürítésére, ezen kívül a gyep friss és zöld lesz. Az XLS sorozatú traktorokhoz opcióként érhető el, a DH sorozatban pedig alapfelszereltség.

Kézi funkcióállítás (Recycle-on-Demand)
A leggazdagabb felszereltséghez válasszon olyan traktort, amely a Toro szabadalmazott kézi funkcióállítású (Recycle-on Demand) rendszerével rendelkezik. Egy pedál segítségével válthat a hátulsó gyűjtő és az időtakarékos mulcsozó mód között – akár nyírás közben is! Egyszerű, könnyű és hatásos. Egyes DH sorozatú traktorokhoz kapható.

Lengő nyíróasztalok
A lengő, központi felfüggesztésű acél nyíróasztalok kiváló kontúrkövetést biztosítanak, így egységes vágásmagasság érhető el.

Fűgyűjtés egyszerűen (Csak a DH sorozathoz)
Gyűjtő módban a Toro különleges tervezésű nyíróasztalai erős légáramlatot hoznak létre, a fűnyesedéket a gyűjtő felé irányítják és ezzel kiváló gyűjtési teljesítményt biztosítanak. A zsákok nagyok, így nem kell mindig megállnia. A zsákok könnyen üríthetők – a „tele zsák” jelzés tudatja, amikor elérkezett
az idő a megálláshoz. Ekkor a kar segítségével egyszerűen megnyithatja a gyűjtőt. Nem kell leszállnia a fűnyíróról, nem kell emelnie, nem kell erőlködnie.

Könnyen tisztítható
A Toro traktorainak nyíróasztala alól a kényelmes mosónyílás segítségével könnyen kitakarítható a fű és a törmelék. Csak csatlakoztasson rá egy kerti tömlőt, és engedje meg a vizet. Egyszerű, könnyű és kényelmes.

Biztonsági kulcs - KeyChoice funkció
Kiegészítő biztonsági funkcióként minden Toro traktornál egy kulcs elfordítására van szükség ahhoz, hogy a traktor hátramenetben üzemeljen.

Fényszórók
A Toro felismerte, hogy nincs mindig lehetőség a nappali fűnyírásra, így egyes típusokra fényszórókat szerelt, melyekkel a fűnyíró a hajnali és esti órákban is üzemeltethető. Ez egyúttal biztonságosabb fűnyírást biztosít rossz látási körülmények között is.  
Toro DH220 gyűjtős fűnyírótraktor
nagyításmentés

Toro DH220 gyűjtős fűnyírótraktor
nagyításmentés

Toro DH220 gyűjtős fűnyírótraktor
nagyításmentés

Toro DH220 gyűjtős fűnyírótraktor
nagyításmentés

Toro DH220 gyűjtős fűnyírótraktor
nagyításmentés
© 2005-2015 kertigepbolt.hu
Hungary, 2013 Pomáz, Toldi M. u. 28. - Tel. +36.26.262.336 - Fax +36.1.431.0234
| e-mail: infoantiszpem:Dlobest.hu | Minden jog fenntartva! |
ÁSZFJogi nyilatkozatAdatvédelem