lobest logo
Kertigépbolt - Kerti gépek és alkatrészek on-line áruháza
H-P: 8.00-16.00 | Kapcsolat

ZEBA vízraktározó hidrogél


A ZEBA termékcsalád képviseli a világon a legfejlettebb szuper abszorbens technológiát, amely a palántanevelésben, a cserepes virágoknál, a balkonládákban, a függesztett cserepekben, a konténeres és szabadföldi díszfaiskoláknál dísznövényeknél, a pázsit- és gyepszőnyeg-előállításban, a tájkertészetben, a parképítésben és a virágágyásoknál egyaránt eredményesen alkalmazható.
MegnevezésKépBruttó ár Kosárba
Zeba vízraktározó szuperabszorbens 10g

Kiskert tulajdonosoknak, balkonládákhoz, tasak
vízmegkötő képesség 345 g víz/g termék

Zeba vízraktározó szuperabszorbens 10g295 Ft.Vásárlás előtt kérjük regisztráljon*, vagy jelentkezzen be!
Zeba vízraktározó szuperabszorbens 1kg

Kertépítőknek, gyeptelepítéshez, dobozban
vízmegkötő képesség 345 g víz/g termék

Zeba vízraktározó szuperabszorbens 1kg11 990 Ft.Vásárlás előtt kérjük regisztráljon*, vagy jelentkezzen be!
Zeba vízraktározó szuperabszorbens 18kg

Profi felhasználóknak, zsákos kiszerelés
vízmegkötő képesség 345 g víz/g termék

Zeba vízraktározó szuperabszorbens 18kgÉrdeklődjön!Vásárlás előtt kérjük regisztráljon*, vagy jelentkezzen be!
Everris Scotts H2Pro talajnedvesítő granulátum
Talajnedvesítő granulátum
Everris Scotts H2Pro talajnedvesítő granulátumÉrdeklődjön!Vásárlás előtt kérjük regisztráljon*, vagy jelentkezzen be!

Saját tömegének 550-szeresével egyenlő mennyiségű hidrogélt képez

A ZEBA termékcsalád szabadalmi oltalom alatt álló, természetes keményítő alapú polimer granulátum. Saját tömegének 550-szeresével egyenlő mennyiségű víz gyors felszívására képes, amelyet "lágyhidrogél" formában raktároz. Ezzel segíti megőrizni a talajban rendelkezésre álló nedvességet ott. ahol a fejlődő növényeknek a legnagyobb szükségük van rá.

Természetes víz- és tápanyagraktárat alakít ki

A talajba bekevert ZEBA granulátumok úgy működnek. mint egy szivacs. Magukba szívják a talajban feleslegesen rendelkezésre álló nedvességet és tápanyagokat. Így egy természetes .víz- és tápanyagraktárat hoznak létre, melyből a növények szabadon - a pillanatnyi igényüknek megfelelően - vehetik fel a vizet és a benne oldott tápanyagokat. Közben minimálisra csökkentik a műtrágyák kimosódását a talajból, és ezzel elősegíti azok jobb hasznosulását a növény számára.

Harmonikus víz és tápanyagellátást biztosít

A ZEBA termékek képesek arra. hogy a tenyészidószak folyamán újra meg újra elraktározzák a talajban időszakosan feleslegesen rendelkezésre álló vizet a benne oldott tápanyagokkal, illetve szükség esetén azokat újra és újra a növények rendelkelkezésére bocsátsák, a növények által igényelt mértékben és ütemben. Optimális feltételeket biztosítva a növényállomány harmonikus fejlődéséhez.

Szabályozza a talajban a viz- és az oxigénmozgást

Amikor a növények gyökérzete kivonja a nedvességet a hidrogélből, akkor a ZEBA részecskéinek a mérete lecsökken, ezzel szabályozzák a talajban a víz és oxigén mozgását, amely erőteljesebb gyökérzet kialakulását eredményezi. Javítják a talajok porozitását. és így a talajban található mikroszervezetek részére is optimális életfeltételeket biztosítanak, amely egészségesebb mikrokörnyezetet teremt a növények számára.

Csökkenti a stresszhatásokat

A ZEBA termékcsalád csökkenti a talajnedvességre visszavezethető stresszhatásokat, ennek eredményeképpen gyorsabb lesz a növények kezdeti fejlődése, egyöntetűbb és piacosabb növényállomány alakul ki.

Jobban értékesíthető növényeket eredményez

A ZEBA-val kezelt talajokba ültetett növények hosszabb ideig raktározhatok. hosszabb ideig szállíthatók, igy könnyebben és jobban értékesíthető növényeket állíthatunk elő, ami hatékonyabb és gazdaságosabb termesztést eredményez.

Egyszerű a kijuttatása

A ZEBA termékcsalád kijuttatása a felhasználás céljától függően többféle módon elvégezhető. A száraz granulátum talajhoz, termesztőközeghez keverve, cserepekbe, balkonládákba, konténerekbe bekeverve, sorkezeléshez, ültetőgödrökbe szórva, illetve teljes felületre kiszórva is felhasználható. A ZEBA kiszórását elvégezhetjük bármelyik Scotts granulátumszóróval. Ha ültetéskor korlátozott mértékben áll rendelkezésünkre öntözővíz, illetve az ültetés várhatóan hosszabb időt vesz igénybe, és nem szeretnénk, hogy közben a szabad gyökerű növényeink gyökérzete károsodjon. akkor előnedvesített gélként alkalmazzuk a ZEBA-t. A gél kijuttatható a gyökerek bemártogatásával, beiszapolásával. az ültetőgödörbe, barázdába juttatva, vagy utólagosan talajba injektálással is.

Két év után nitrogén-, foszfor- és kálium-utánpótlást biztosít a növényeknek

A ZEBA termékek sem a talajban, sem a vizekben nem halmozódnak fel. Két év után biológiailag ugyan olyan tökéletesen lebomlanak. mint bármely más természetes növényi maradványok, miközben a növényeinknek nitrogén-, foszfor- és kálium-utánpótlást biztosítanak.

Csak kiváló minőség esetén

A szakmai megalapozottsággal és nagy odafigyeléssel előállított, kiváló minőségű dísznővények mindig értékesíthetők, de a kedvezőtlen gazdasági környezetben előre nem tudható, hogy ez az előállítás helyén, vagy attól 100 km-re. 1000 km-re. vagy esetleg 10 000 km-re valósul meg.

Határok nélküli értékesítési lehetőség

Ha az értékesíteni kívánt dísznövényei megfelelő gyökérzettel rendelkeznek, a telep elhagyása után is biztosított a harmonikus tápanyag utánpótlásuk és az optimális vízellátásuk, akkor garantálható, hogy a határokon túlra is változatlan minőségben megérkeznek.

Győződjön meg ön is az új technológia nyújtotta munkaszervezési és gazdaságossági előnyökről!


ZEBA vízraktározó hidrogél
© 2005-2016 kertigepbolt.hu
Hungary, 2013 Pomáz, Toldi M. u. 28. - Tel. +36.26.262.336 - Fax +36.1.431.0234 | e-mail: infoantiszpem:Dlobest.hu | Minden jog fenntartva! |
ÁSZFJogi nyilatkozatAdatvédelem